Veterinär

Lång och gedigen kunskap om Hund och Katt

Vi är ett lokalt företag där personlighet, kunskap och engagemang råder. Vi vill ge er kunder service och vägledning om ditt djur, det kan gälla skötsel, träning/problemlösning, kostrådgivning eller relationen med ditt djur. Både Hund och Katt har vi lång och gedigen kunskap om och kan vi inte hjälpa er så kan vi alltid vägleda er vart ni ska vända er.

Stora på Barf och Färskfoder

I vår butik finner du foder till både hund och katt, det är olika sorters torrfoder och en hel del spannmålsfria. Vi är stora på Barf och Färskfoder till både hund och katt och vi har flera olika sorter från Sverige, Norge och Finland.  Allt vår naturgodis och frysta/färska ben kommer från Svenska gårdar. Vi har valt att ta ställning och utökar ständigt vårt svenska, ekologiska och kravmärkta sortiment.

I vår butik har vi tillbehör för hund och katt och kan snabbt ta in det våra kunder önskar om det inte finns i butiken. Vår förmånliga Hund & Kattklubb ger våra medlemmar 10% vid varje köp, gäller tillbehör, godis och frysta/färska ben.

Varmt engagemang med hjärta för ditt djur

Facebook: Vi har en aktiv facebooksida där våra nyheter, erbjudanden och aktuella händelser presenteras, det är alltid välkomnade och uppskattat med inlägg och bilder från våra kunder.

För oss är det viktigt att våra kunder väljer oss, det är hos oss du kan komma och få ett kunnigt mötande och engagemang.
Vi tycker det är viktigt att stödja små, idiella lokala föreningar och organisationer. Vi vill ständigt utvecklas och tar gärna emot önskemål från våra kunder om vårt utbud- det är tillsammans med våra kunder vi bygger vår butik.

Handla lokalt och hjälp oss att finnas där för Dig

Om du handlar hos oss så har du gjort ett val att stödja den lokala butiken på Värmdö, helt oberoende av de stora kedjorna- du hjälper oss då att fortsätta utveckla och finnas här för dig och ditt djur. Vi strävar efter att hela tiden utveckla vårt svenska, nordiska och ekologiska utbud, för oss är det viktigt att ta ställning för miljön. Vi lyssnar på våra kunder och tar gärna emot önskemål- tillsammans bygger vi vårt utbud. Hos oss finns kunskapen, intresset och alltid kunnig och hjälpsam personal. Vi svarar gärna på dina frågor och kan ge dig tips, råd och vägledning.

Hunddagis

Hos oss finns också ett hunddagis, ett mindre mysigt hunddagis.  Vi tar emot praoelever och hjälper ungdomar med sysselsättning genom att dom praktiserar under perioder hos oss, det är så roligt att kunna bidra med ett varmt och meningsfyllt arbeta åt våra ungdomar.

Hunddagis-bloggen

Hunddagiset har en egen sida här på hemsidan och där hittar du också dagisets blogg.
Hos oss finns också ett hundtrim om din hund behöver klippas, trimmas och badas, läs mer om det här på hemsidan.

Kom till oss på Hund & Kattspecialisten, berätta om ditt djur och vad vi kan hjälpa dig med!